IMG_0196.JPG

Vores mission og vision

Mission


Bostedet i Nyrups mission er at tilbyde målgruppen midlertidigt eller permanent ophold i egen selvstændig bolig, suppleret med relevante samværsaktiviteter.

 

Under opholdet tilbydes individuel socialpædagogisk bistand og kompenserende hjælp til gennemførelsen af almindelig daglig livsførelse i form af eksempelvis vejledning, guidning, støtte, pleje, omsorg og behandling.

Inden for de økonomiske og lovgivningsmæssige rammer tilrettelægges og afpasses bostøtten og samværsaktiviteterne i forhold til borgernes individuelle muligheder og behov, og der lægges vægt på at inddrage værgerne/de pårørende/kommunerne i samarbejdet.

 

 

Vision


Bostedet i Nyrups vision er at tilbyde sine borgere den højeste grad af etik, livskvalitet, personlig udvikling, faglighed kvalitet og høje standarder i øvrigt i tæt samarbejde med værger/pårørende/kommuner og andre vedkommende interessenter.

 

Bostedet i Nyrup arbejder vedholdende og målrettet på at levere sine ydelser i den højeste grad af kvalitet set i forhold til takstpriserne.

Bostedet i Nyrup arbejder vedholdende og målrettet på at udvikle og ekspandere sin virksomhed med henblik på at etablere sig som førende udbyder af pladser indenfor målgruppen.

 

 

Arbejdet med opfyldelse af mission og vision

Perioden fra primo 2017 - primo 2019

 

Bostedet i Nyrup arbejder i perioden fra primo 2017 - primo 2019 særlig målrettet på at kunne opfylde sin mission og vision igennem en målrettet faglig kvalificering af medarbejderne, der netop understøtter og forbedrer medarbejdernes muligheder og vilkår med hensyn til at arbejde med høj faglig kvalitet og i overensstemmelse med virksomhedens høje standarder i øvrigt.

Platon

Platon

IMG_0187.JPG

Ledig plads

Ønsker du en plads på Bostedet i Nyrup, så er du heldig - for lige nu har vi plads til flere beboere...

Forsidebillede.jpg

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere - så kontakt os.